| maryana5 a întrebat:

Daca mi-a disparut numele la tot ce este in my computer (partitii, cd-uri virtuale etc) cum fac sa reapara? Nu am facut decat sa apas repetat de 5 ori pe shift si apoi mi-a disparut numele la local disc (C si D) si la cd virtuale, tot! cum fac sa reapara fara sa formatez Windows-ul! pls ajutati-ma! sad

5 răspunsuri:
| Smackdown a răspuns:

Eu daca apas de 5 ori shift imi spune ceva de stickykeys.

| REMiXDJ a răspuns:

Vino in yahoo pe adresa mea in cazul in care nu te descuri si vrei asistentza online ma gaseti pe : DJ_Music_MP3@Yahoo.com - in yahoo id-ul e : DJ_Music_MP3
, si o sa iti trimit mai multe date./cu simpatie, DJ CAT
te ajut cu orice despre calculatoare soft si hard, sint in domeniu.

| funnymantm a răspuns:

Tocmai acum am terminat si eu sa repar chestia asta laughing.
Dezinstaleaza ultimul program instalat, dai o defragmentare (XP: start - all programs - system tools - defragment) si dai un restart... Ah si sterge Coockies de pe browser
Ideea e ca ai un "worm" in calc. de pe situri sau dintr-un program. nu este la fel de puternic ca un virus dar iti ingreuneaza procesoru si memoria ram.
Inca o chestie. dai disck cleanup, tot in system tools, si "delete temporery internet files". vezi daca merge. daca nu, da-mi un msg pe TPU ca mai sunt solutii happy

| funnymantm a răspuns:

5 ori shift? aia e sticky key, dar nu cred ca aia a fost cauza. Daca da, dai pur si simplu un restart

| datimiraspunsuri a răspuns:

La mine tot asa am bagat discul de la calculator ca s-a blocat l-am restartat am scos am facut tot cu discul ala si cind sa intre in computer imi apare ca nu am discul data adica {e} dar imi apare un cicat de discovod unde bagi discurile da r dicul data adica [e] nu il am