Nu, dupa 14 zile. Daca n-au trecut 14 zile poti sa intri cu ce te-ai inregistrat (e-mail sau telefon) si cu parola si se considera reactivat.
Am încercat
Inseamna ca au trecut 30 (mai sus am gresit eu cu 14 zile) zile si gata. Poti sa-ti faci alt cont cu acelasi nume.
Uite: http://bit.ly/2NKJi8z
Dacă ți-a fost dezactivat de către Facebook, atunci depinde gravitatea pentru care s-a ajuns la dezactivarea contului. Depinde ce ai facut. Mai întâi spune ce mesaj îți apare după ce te loghezi. Dacă ți-a fost dezactivat pentru încălcarea gravă a politicilor Facebook atunci nu mai poți face nimic.
Păi mi-am făcut cont ca să-l păcălesc pe fratele meu.I-am spus că sunt hacker,i-am dat informați,i-am trimis o poză cu tata și tot nu s-a prins. Duminică mi-am băgat un nou cont apoi i-am scris chestii care au legătură cu pocăința, ce stă în străinătate, chestii personale, dar n-am băgat înjurături.În schimb, el m-a înjurat
In teorie pentru injuraturi e temporar
permanent e pentru chestii grave (pedofilie, terorism, etc.)
El m-a înjurat, nu eu.
Atunci, ce cont a fost dezactivat?
Ăla nou băgat
Inteleg, deci cont la plezneala cu date aiurea, care atrage injuraturi
...
tie iti trebuie contul ala? cu informatii false?
Nu înțeleg ce zici. Vrei să-ți dau dialogul?
Nu, o las balta, sunt prea greu de cap la ora asta
sper sa fie temporar si sa isi revina contul
succes!
E scurt, ce nesimțit e fratele meu
Da. Daca nu ai dat stergere definitiva. Daca stiu bine, dupa ce dai stergere definitiva ai la dispozitie cateva zile pentru a te reconecta sa nu iti pierzi contul definitiv.
LeGoLaS25 întreabă:
Alexandru98 întreabă:
Elenna_4537 întreabă:
Amylee_1318 întreabă: