| DoRu a întrebat:

Daca mi-as reinstala windowsul cum asi putea salva tot ce este in calculator fara sa sterg absolut nimic asa cum fac astia care fac calculatoarele altora la service uri de calculatoare?

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Ai mai multe partitii in My Computer? Exemplu: Local Disk C, D, E
Vei muta fisierele personale(sau care le consideri importante) de pe partitia C pe alta partitie unde e spatiu liber mai mult.
La reinstalarea Windows-ului vei fi nevoit sa dai si o comanda de (re)formatare a partitiei C(sau cea pe care a fost inainte Windows) in Setup, altfel degeaba mai reinstalezi Windows.

3 răspunsuri:
| BineeeMa a răspuns:

Pai pentru inceput banuiesc ca hard diskul iti este impartit in doua partitii. De obicei acestea sunt C: si D:. Windowsul cred ca iti este instalat in C: muta tot ceea ce nu vrei sa stergi in cealalta partitie (Dhappy si apoi reinstaleaza windowsul in aceeasi partitie in care este si acum fara sa umbli la cealalta. Sper ca ti-am fost de ajutor

| exo_1878 a răspuns:

In primul rand salveaza totul in alte unitati(nu in unitatea C)apoi cand reinstalezi windows si ajungi la partea cu partitii formateaza doar partitia C: si se va sterge doar totul din C:, sper ca te-am ajutat happy(app am 14 ani big grin)

| vladix a răspuns:

Muti totul intr-o alta partitie sau faci un backup