| Gabry a întrebat:

Daca mi s-a stricat telefonul de la abonamentul vodafone, cum procedez sa fac rost de altul: il cumpar sau imi dau ei altul?
Unde se repara telefoanele din vodafone in Bucuresti?

7 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Daca ai garantie la vodafone te duci cu el la oricare magazin vodafone si il arati si le arati ca ai garantie. In functie de cate probleme mai au ei pe cap il vor rezolva.
Dupa cum ti-am mai spus daca esti din Bucuresti pot sa arunc o privire la el sa vad daca pot sa-l repar.

| pepe a răspuns:

Trebuie să-l duci la magazinul de unde l-ai luat, dacă mai este în garanţie.
Întreabă dacă îţi dă altul în schimb când îl laşi la reparat.

| M4RK a răspuns:

Cred ca trebuie sa iti cumperi altu

| Rizer a răspuns:

Buna
Poi daca ti l-ai stricat trebuie sa te duci sa-l repari la un centru GSM sau undeva unde se repara telefoanele mobile, daca thu esti de la bucuresti atunci cauta pe acolo, nu stiu eu nu sunt de acolo.:p

| Gabry explică:

Telefonul e in abonament, nu are garantie.

| Roxana_6190 a răspuns:

Ti s-a stricat? Cum fata? a pai trebuie sa fie in garanie ca si eu am pe abonament (pe cosmote) cred ca la vodafone e altfel nu?! Dar la mine mai stii cand a intrat apa la tel meu LG?! Tata l-a dus la reparat ca era in garantie dar nu a fost(vina telefonului) ca intrat apa in el si a mai dat niste bani cateva sute de mii...asa si la tine daca l-ai scapat nu e vina telefonului si poti sa il duci sa til repare sa... daca e facut praf trebuie luat altul dar mai trebuie sa dai ceva nu stiu daca mai mult sau mai putin de 1 milion dar trebuie sa dai ceva ma rog. asae la cosmote nu stiu la vodafone

| Delisha a răspuns:

Am avut si eu o problema asemanatoare.in cele mai multe cazuri vor sa ti-l repare, insa daca nu e posibil, ti-l inlocuiesc.