Du-te cu aparatul la o reprezentanta in oras. Dupa cate am vazut pe net,cardul ar trebui sa fie simplu, adica are memorie in el, nu ai adaptor +card micro.Ar trebui sa le poata gasi pintr-o memorie ascunsa ceva de genul.De exemplu in valcea am fost pe langa parc pe acolo la niste baieti care fac poze, repara aparate si chestii din astea si mi-au reparat aparatul si mi-au spus ca intr-un an si 7 luni am facut 14.999 de poze si mi s-a blocat aparatul din cauza asta[am fost azi, si pana acum nu am stut treaba asta]. Cineva ar trebui sa iti recupereze pozele.
Pozele erau stocate pe un card de memorie, nu? exista firme specializate in recuperarea datelor pierdute, cauta o astfel de firma in orasul tau
Stiu cum e.Depinde de aparat,al meu le salveaza doar pe card, si cand am sters una-stearsa e. Poate ai un aparat performant care le salveaza si in card si in aparat. Spre exemplu modelele Nikon sunt avansate total.Du-te cu el la un fotoshop sau ceva gen unde se fac poze si vezi unde au fost salvate.
p.s. unde ai fost, pentru ca suna interesant 1.200 km doar pentru poze...
Moldova,maramures...bucovina sapanta, bistria nasaud cluj baia mare...eu sunt din tg-jiu si am un pentax optio z10
Du-te cu aparatul la o reprezentanta in oras. Dupa cate am vazut pe net,cardul ar trebui sa fie simplu, adica are memorie in el, nu ai adaptor +card micro.Ar trebui sa le poata gasi pintr-o memorie ascunsa ceva de genul.De exemplu in valcea am fost pe langa parc pe acolo la niste baieti care fac poze, repara aparate si chestii din astea si mi-au reparat aparatul si mi-au spus ca intr-un an si 7 luni am facut 14.999 de poze si mi s-a blocat aparatul din cauza asta[am fost azi, si pana acum nu am stut treaba asta]. Cineva ar trebui sa iti recupereze pozele.
anonim_4396 întreabă:
SweetThings întreabă: