| Girly97 a întrebat:

Daca o unitate nu are CD drive este posibil ca unitatea sa refuze un CD drive extern?

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca conexiunile de date si de alimentare sunt corect conectate, respectiv unitatea este buna, atunci trebuie sa fie recunoscuta, ca si orice drive extern, conectat prin USB.

| RAY a răspuns:

Cum sa refuze omule daca e prin usb

| mihai69 a răspuns:

O poate refuza numai dacă e defectă.

| Zuzu1991 a răspuns:

Da, toate raspunsurile de mai sus sunt gresite
usb se consuma in timp (condensatori, circuite, *ceva* ), mai ales pe calculatoare ieftine si/sau device-uri externe de proasta calitate

inchipuie-ti asta: 2 camere web si doua calculatoare, fiecare camera de web mergea pe un calculator dar nu pe celalalt, deci daca faceai schimb de camere ambele mergeau, alta explicatie in afara de usb "dus", nu am

iar chestia e amplificata, cu cat usb-ul e "mai greu", adica un mouse e e foarte "usor" (consuma cel mai putin), iar la capatul opus sunt device-uri de tip "mass storage", adica hdd-uri externe sau CD-uri externe care consuma cel mai mult (mai ales la CD-uri, necesita un motor destul de puternic, ca sa invarta cd-ul si sa miste capul de citire)

| RAY a răspuns (pentru Zuzu1991):

Ce ma? Hardul extern nu consuma multe energie

| Zuzu1991 a răspuns (pentru RAY):

Ba da, dar o unitate optica, consuma si mai mult
hdd e o chestie balansata, deosebit de bine calibrata, asa ca motorul consuma mai putin decat o unitate optica

insa, DA, consuma, am avut hdd extern care nu se mai connecta din cauza ca l-am frecat prea mult

Stai ca am gresit, nu il folosesti non stop, bine cine naiba mai foloseste asa ceva, e adevarat ca daca nu ai baterie pe la vreo 30% se inchide laptopul cand instalezi windowsul, astea au disparut, e de moda veche, stik ieftin si mare sau hdd extern sau google driver, mi se pare asa old, bine eu lucrez cu ultima tehnologie

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Ma refer la unitati optice nu la hdd exteen, dar nu il folosesc multa e doar cv de salvat, daca redai un film de pe hard se cam încălzește, nu am incercat inca, ps sunt obosit.

De fapt, ai dreptate, si eu am gresit, daca s-ar deconnecta numai in timp ce merge, atunci ar fi din consum, daca o face direct la conectare, atunci e problema de puterea gaurii usb din calculator
si aici sunt "cioace", niciodata sa nu pui un hdd in usb-urile din fata, care sunt legate de placa de baza prin fire lungi, ci numai in spate unde usb-urile sunt lipite direct pe placa de baza, alea sunt mult mai puternice si stabile

Mersi de sfat, desi din lene bag in fata, rar pc urii, adica nici 1% sincer, a scazut totul, am primit cv oferte sa lucrez la altex, gsm, kaufland

Cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti oricand sa connectezi o unitate externa prin USB.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil daca ai vreo chinezarie de placa de baza sau nu ai driver-ele

| badpanda a răspuns:

Daca introduci conectorul in orificiul gresit este posibil sa refuze.