| guesswho10 a întrebat:

Daca pe un DVD unde am numai poze imi arata la fiecare poza 'No preview available' am vreo sansa sa recuperez acele poze?big grin la proprietati imi arata marimea pozelor...

4 răspunsuri:
| vioreld a răspuns:

Problema poate fi din 2 surse.
1. Poate fi DVD-ul de vina. Incearca si la altcineva DVD-ul vezi daca merge. Daca nu merge este problema din DVD.
2. Daca la altcineva merge, problema este din windows-ul tau. Reinstaleaza windows-ul.

| ValarMorghulis a răspuns:

Nu straight face sorry

| buzeduulci a răspuns:

Imi pare rau, insa pozele nu pot fi salvate.
Am patit-o de multe ori.
Am invatat cum sa nu ma enervez. laughing
Cu toate ca arata marimea pozelor si ocupa loc pe DVD rolling eyes ele nu mai sunt valabile, nu mai pot fi vizualizate.
Dvd-ul nu a fost bun.
Incearca cu altul si pune alte poze. Si ai grija sa nu le mai stergi apoi:*
Pare rau.
Take care. > : D <

funda?:*

| StefanKogut a răspuns:

Exista mai multe metode de recuperare a informatiilor de pe un DVD, dar toate necesita o intelegere a felului in care un DVD este construit precum si o aplicatie specifica care e capabila sa deschida arhivele de pe DVD-ul respectiv, singurul caz in care informatiile nu mai pot fi recuperate este acela in care DVD-ul este deteriorat fizic. Daca nu "te pricepi", apeleaza la un profesionist, orice nene care face iregistrari cu nunti si botezuri, trebuie sa fie macar unul in localitate, si el te va ajuta sa recuperezi fotografiile, probabil pentru o oarecare suma.