| Ervin a întrebat:

Dacă schimb pe Dolce televiziunea şi am RDS, cum procedez? Trebuie să plătesc ceva la RDS?

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Daca ai trecut de 1 sau 2 ani(atat aveau cei de la rds abonamentul), nu te costa nimic(cu conditia sa returnezi telefonalele si restul minunilor). Daca nu ai terminat acesti ani, se platea vreo 130 lei parca(nu mai sunt sigur)

| brandiburu a răspuns:

Orice abonament are o perioada in care, daca vrei sa reziliezi contractul, trebuie sa platesti o taxa de reziliere care, de obicei, consta in plata lunilor restante pe perioada minima contractuala. De ex la mobile: ai un abonament pe minim 1 an si reziliezi dupa 3 luni, teoretic trebuie sa platesti cele 9 luni ramase plus alta taxa impusa de operator (aici depinde de operator dar acum nu prea se mai cer alte chestii suplimentare de cand cu o lege de acum 1-2 ani - nu-mi aduc aminte exact numele ei).

Dupa ce ai reziliat contractul cu RDS (presupunand ca ai cablu), te duci frumos la Romtelecom si vezi conditiile exact.

| Omicron a răspuns:

Absolut nimic si eu am rds nu trebuie sa platesti nimic

| yahym81 a răspuns:

Prietene,daca vrei sa reziliezi contractul cu talharii de la rds, o poti face, indiferent de ce zic ei sau de ce scrie in contractul care oricum este ilegal, invocand legea 161/2010, care iti permite sa reziliezi orice contract fie el de telefonie mobila,cablu tv internet etc fara sa platesti vreo taxa de reziliere. cauta pe google,,legea cu privire la rezilierea contractelor '' si ai sa gasesti acolo tot ce te intereseaza. in aceeasi situatie sant si eu. chiar atazi ma duc peste ei! sfatul meu este sa te documentezi bine inainte pentru ca astia de la rds or s-o incerce cu tine grav de tot; nu inghiti nimic, din ce or sa te abureasca ei, nici pana acum ei nu recunosc aceasta lege, de fapt se fac ca n o recunosc, desi ea este in vigoare de aproape 3 ani. succes! ...si apara-ti drepturile!