| psvita12345 a întrebat:

Daca sterg memoria din calculator jocurile noi si cele vechi imi vor merge mai bine?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are nicio legatura spatiu de pe hard disk cu viteza cu care ruleaza aplicatiiile atat timp cat exista macar 3-4 GB liberi pentru fisierele temporare ale sistemului de operare

| Diavolcata a răspuns:

Daca le stergi nu le mai ai, si pc-ul merge ma bine.

| Ghinea_Alin_1998 a răspuns:

Sterge doar ce e nefolositor si daunator, daca le stergi pc-ul ruleaza mai bine, jocurile au si ele anumite cerinte de sistem! funda?

| maryan1997 a răspuns:

Ia-ti un antivirus scaneaza sistemul sterge virusii si dupa aia dai dick defrag
menter

| xoxolove96 a răspuns:

Nu cred ca depinde doar de memoria pc-ului ci si de direcx, daca stergi memoria o sa mearga mai bine putin jocurile da daca direcx-ul e mai mare ca al pc-ului sigur o sa-ti mearga incet sau deloc. mai bine schimbi windowsu

| raducu1205 a răspuns:

Depinde ce stergi si cu ce program stergi. Eu spun ca o sa-ti mearga mai bine.
Sper ca te-am ajutat. fundita? Pa Pa!

| GymmyCool a răspuns:

Daca stergi memoria din pc s-ar putea sa stergi foldere de la jocuri si atunci nu ar merge de loc. Eu zic sa cauti fiecare program pe care vrei sa il stergi pe net si o sa stii bine ce sa stergi si ce nu. in ori ce caz nu te punte sa stergi aiurea ca poate strici pc.

| Lukiano a răspuns:

Nu neaparat. PC-ul iti va merge mai bine deoarece nu vor mai exista multe programe care ruleaza, iar Hard Disk-ul va fi mai curat.

Jocurile pe cat sunt de mari pe atat solicita mai multe resurse in ceea ce priveste procesorul, memoria RAM si placa video. Daca nu ai destule resurse degeaba ii dai format.

Este posibil ca dupa formatare sa simti o mica diferenta, dar sfatul meu este ca mai bine sa iti mentii calculatorul curat, cu programele necesare instalate, fara sa ruzele in bara sau pe ascuns. Si neaparat la o luna da-i o defragmentare la Hard Disk. Vei simti o inbunatatire in ceea ce priveste performanta.

PS: pentru format ai la dispozitie optiunile NTFS si NTFS (quick). Te sfatuiesc sa folosesti potiunea NTFS fara quick. Chiar daca formatarea dureaza mai mult, se va face asa cum trebuie.