| EusicutineegalNOI a întrebat:

Daca stiu parola unui prieten si as intra pe calculatorul meu pe id lui as putea sa ii vad arhiva? Daca nu...se poate face cumva sa eu' pot citi?batting eyelashes

14 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Se poate citi arhiva asa cum a zis si @szergiu sau ar mai fi inca ceva sa cauti un program pe net care la 5 10... minute sa copieze arhiva intr-un cont de FTP la care u sa ai acces si programul sa fie rezident in memorie. Daca nu se pricepe la calculatoare nici nu o sa isi dea seama ca are asa ceva in calculatorul lui.

| Vizitiul a răspuns:

Scuza-ma domnita, dar nu se mai numeste "prieten" atunci, din moment ce vrei sa-i cauti prin lucrurile personale si asta fara ca el sa stie, aia nu se mai numeste prietenie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu ai cum.

| dannys a răspuns:

Poti sa intri de pe calculatorul tau pe adresa de id al(prietenei/prietenului)tau dar nu cred ca vrei sa-i citesti arhiva.

| szergiu a răspuns:

Ba da. se poate nu lua in seama ce zic restul. poti sa vezi daca esti la el in calculator in 2 feluri :
1. daca esti de la el de acasa si ii stii parola si te uiti prin documente, arhive etc.
2. Daca el iti da permisiunea cu ajutorul unui program TeamViwer.

| Lawrence a răspuns:

Eu cred ca poti, parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| valThina a răspuns:

Din cate stiu eu nu poti vedea arhiva cuiva, decat daca esti la calculatorul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha ha, hotomanco, te-am prins.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti citi arhiva de pe pc-ul tau.doar daca intri pe al lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie ti-ar placea sa-ti citeasca cineva jurnalul sau arhiva din calculator? Eu as pedepsi chiar si intentia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai pin programa team viewer si cu acordul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati in *** explicatii calumea, daca nu stiti nu va mai obositi sa scrieti explicatii inutile.