Nu ai ce sa faci, de aia exista optiune de blocat, ca daca ai putea tu sa te deblochezi nu ar mai avea niciun sens
Nu ai cum...
nu ii mai poti vedea profilul lui N decat daca iti faci alt facebook
Heiii Sutza!
Imi pare rau pentru tine dar nu poti sa te deblochezi singura, poate doar persoana care te-a blocat
Asa mi se intampla si mie
Funditsssa :* ?
De fapt poti dar asta trebuia sa faci inainte sa te blocheze, poti adauga profilul anumitor persoane la o lista si nu te mai pot bloca, dar asta discuta cu un expet it sa nu ii zic hacker dar daca dicuti cu el aftatii parola la Facebook si deblocheaza-te singura.
Esti blocat doar de persoana respectiva! iar in cazut acesta nu poti so mai gasesti...Pentru a vedea dacă ai fost sau nu blocat/ă, caută persoana respectivă în bara de căutare când ești logat/ă. Dacă găsești persoana respectivă, relaxează-te, nu ai fost blocat/ă. Când cineva folosește opțiunea block, nu ai posibilitatea să o găsești pe Facebook. Ar mai fi un motiv pentru care nu poți să dai de el/ea: și-a schimbat setările de condidențialitate...
Dai refresh la pagina
Facebook`ul nu se blocheaza aiurea, clar ai pc`ul virusat.
Ai citit macar intrebarea?
Scuze, am citit aiurea ) am inteles ca i s.a blocat pagina de fb ) si nu, nu il poate debloca decat cel care l-a blocat stiam sa raspund dar nu am fost atenta. doamne ) nu pot sa cred ce am raspuns x_X