| Ddgmm a întrebat:

Un laptop nu a mai fost aprins de 3 ani pentru ca se largise jos unde incarca si nu mai primea incarcatorul pentru ca era larg. Acum ca mi-am luat alt laptop vreau sa incerc incarcatorul acesta la cel vechi. Vad ca a intrat, dar s-a aprins un beculeț sa incarce, ziceam sa il las 1 ora macar sa vad daca incepe sa se incarce.E posibil dupa 3 ani de cand nu a fost aprins sa mearga acum? Pareri

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scoate i bateria din laptop si tine l numai pe incarcator in priză in 3 ani bateria lui s-a dus.

| BlackBriliant a răspuns:

Incearca happy

| Stefan2K20 a răspuns:

Laptop-ul ar trebui sa mearga fara problema, dar bateria clar nu prea mai tine... bateriile au o anumita durata de viata, adica orice ai face tot nu o sa mai tina la un timp, dar asta poate grabi distrugerea daca nu ai grija de ea si sunt temperaturi foarte mari ale laptop-ului, dar laptop-ul ar trebui sa mearga

| HaladinMoatherFukker a răspuns:

Sincer, depinde daca incarcatuarele se potrivesc cu adevarat trebuie sa iei in calcul si starea de funcționare a bateriei si locul in care intra încărcatorul ți-aș recomanda să-l duci la un service poate portul încărcatorului e foarte largit/uzat/stricat rolling on the floor sper ca ți-am fost de folos.