anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca un serviciu de gazduire web ofera suport pentru php si mysql si eu am java pe site-ul pe care vreau sa-l incarc, java-ul va merge?

Răspuns Câştigător
| Seby90 a răspuns:

O_o useless question.
Java l-ai scris in HTML si in CSS. Care automat sunt uploadate pe siteul gazda. Cand browserul acceseaza acel site iti citeste absolut tot codul si incearca sa il inteleaga.
Serverul nu are nici un fel de treaba. Este pur si simplu un pc, cu un procesor destul de bun, un numar decent de rami si o banda destul de mare... Asta este tot. Ah si iti ofera un admin, atat tot.

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Se vede ca esti total pe langa acest domeniu.Nu e de tine, incearca altcevahappy

| lizzaa a răspuns (pentru unknownn):

Am 14 ani, nu te astepta sa stiu teorie tongue am invatat sa fac site-uri datorita unor cursuri de pe internet, deci nu stiu decat comenzi in html si css, imi pare rau pentru intrebarea stupida

| unknownn a răspuns (pentru lizzaa):

Pentru inceput poti sa incepi cu baza, invata PHP. Uite aici cel mai bun tutorial PHP in romana: http://www.oriceon.com/
Dai acolo sus la Tutorial si iti downloadeaza.
Baft! a

| Marct a răspuns:

Bineinteles ca da. Ai platit hosting, pui ce vrei pe site-ul tau.

| alextc a răspuns:

Depinde, sunt hosturi care accepta javascript sau nu applicatii java (applicatiile java pot contine virusi)