Daca nu ai activat locatorul (gps), atunci ti se poate afla in zona carui turn gsm ai fost, cu precizie de cateva zeci de metrii.
Nu am nimic activat, nici macar la vreme nu am activaat orasul dar l-am scris pe telefon orasul( sa vad starea vremii) si atunci imi zice atingeti pentru a activa accesul la locatie.Asa cred ca nici ala nu este activat(dar am in lista de locatii orasul actual).Tu ai spus aici ca daca nu am activat locatorul (gps) atunci ma poate localiza?
Da, poate sa afle zona dar nu precis ca si cum ar fi gps (adica locul exact).
Gen orasul se poate afla.
Oricum... nu inteleg de ce iti faci griji, nu esti cautata de mafie sau ceva . Traim in secolul 21, foarte usor se afla informatiile despre persoane.
Prima data mai bine te-ai duce la politie )). dupa te protejezi digital
Sa inteleg ca acum poate localiza orasul si alta data pe mine.Va multumesc mult tuturor.
Nu imi stie numarul de il folosesc acum dar azi am vorbit prin messenger-ul de la Facebook(el la mine este blocat peste tot)dar m-au gasit prietenii comuni de la noi din oras si nu le-am acceptat prietenia dar azi m-ia scris sora lui sa ma intrebe daca am venit acasa si eu i-am raspuns fara sa gandesc prea mult (daca nu este ea cea care m-ia scris) doar in cateva cuvinte i-am raspuns.
Atunci a fost o solutie fuga. Datorita lui nu mai aveam prietenii si parintii mei il primeau in casa.Este o persoana cu mai multe fete cu mine se comporta urat ma urmarea si hartuia peste tot si cu parintii mei se comporta ca si nimic nu s-ar fi intampla.Si parintii mei nu ma credeau cand le spuneam ca nu ma lasa in pace, ca imi ameninta prietenii.In ochii parintilor mei eu am fost aia rea si el ala bun si respectos.
Daca vorbesti cu el ( cel mai tare,, heker" ) iti poate afla ip-ul si locatia prin aplicati mai putin cunoscute sau cmd. mai poate afla daca ai activat gps-ul printr-un turn gsm. daca nu te certi cu hackeri mari sau nu descarci apk de tip spyware sau mai stiu eu cum, n-ar fi probleme. ar mai fi cateva cazuri dar mi-e lene sa raspund
Cei mai mari hackeri te pot gasi si cu ajutorul contului tau de TPU.
Anonymous au spart site-uri ale guvernului si crezi ca nu pot sa-ti afle IP si mai apoi locatia? Sa fim serioși, pentru ei ar fi o joaca de copii.
anonim_4396 întreabă:
Farkanita întreabă: