| feraryyy78 a întrebat:

Daca vrei sa-ti faci cont pe okazii.ro trebuie sa ai neaparat 18 ani?

8 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Nu. eu am cont si am comandat de nemurate ori diverse produse. Ideea e sa ai macar 14 ani, sau pe cineva care-ti poate oferii datele lui de pe buletin, pentru ca atunci cand o sa comanzi ceva o sa ai nevoie de adresa de pe buletin.

| feraryyy78 explică (pentru SamSon):

Si numarul de telefon trebuie neaparat scris, si daca l-ai scris nu ai primit telefoane suspecte sau ceva de genu?

| SamSon a răspuns (pentru feraryyy78):

Eu am cont de mai bine de jumtata de an. nu patesti absolut nimic, numarul de telefon pe care-l introduci, o sa fie valabil atunci cand comanzi ceva, iar oamenii o sa te poata contacta pe numarul ala.

| NevastuicAaA a răspuns:

Trebuie sa ai buletin.NUmarul de telefon este bine sa il scrii.Cand ai sa vizi ceva sau cumperi sa fii mai sigur, chiar daca iti cere la comanda numarul...
Nu il fura nimeni, stai linistit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine stie cati ani ai tu?

| Okaziiro a răspuns:

Buna ziua,

Crearea unui cont pe site-ul Okazii.ro se face pe baza informatiilor personale completate de catre orice persoana fizica sau juridica in cadrul formularului de inregistrare si prin alegerea unui nume de utilizator, unei parole pentru accesarea contului si a unei intrebari secrete ce il va ajuta in recuperarea parolei daca este necesar pe viitor. In momentul in care utilizatorul confirma inregistrarea, aceasta confirma si faptul ca are o varsta minima de 18 ani, conditie necesara pentru activarea contului.

O zi frumoasa,
Okazii.ro

| AxXeL1124 a răspuns:

Nu ca nu stie nimeni cati ani ai happy

| Mihai_R?ileanu_1991 a răspuns:

Nu...trebuie sa ai buletin

Întrebări similare