Eu cred ca e tot una. la mine se aduna toti la un loc si pot sai folosesc la ce vreau
Iati o viata, era doar o intrebare daca nu esti instare sa raspunzi fara sa injuri, dispari
In primul rand se scrie: ia-ti.
in al doilea rand nu am injurat ci am spus adevarul despre un joc pentru retarzi.
in al 3-lea rand nu-mi zici tu mie sa-mi iau o viata pentru ca deja am una, asa ca da-i cu praf de mers ofticare.
PS:in locul tau nu as comenta la tata tau.
Nu stau sa ma cert cu un copil care a fost uitat in spital dupa nastere.
Tu mi te consideri tata?
Vai mie, chiar iti trebuie o viata si cat mai repede.
Chiar si daca as fi fost uitat tot era mai bine decat sa fiu ca tine abandonat in spital.
poti sa stii,papagalule, tot ce stii e
am o viata si ti-am mai raspuns odata da na, repet pentru prosti.
Am o viata spre deosebire de tine mortule.
Mda, se vede ca nu-ai o viata, cand nici nu iti dai seama ca sunt fata.
Nu conteaza, utilizator e de genul masculin si in + nici nu pot face diferenta la cum ti-ai scris numele.
Asa ca dati foc iubire :*
Adinusss e porecla de fata de la ''Adina'' dar pana si un cartof are IQ-ul mai ridicat ca al tau, asa ca prefer sa ma cert cu un cartof de la piata -_-
Tu vorbesti? daca ma cobor la iq-ul tau dau de petrol.
Asta ai gasit-o pe internet asa-i?
La statusuri hi9.biz intoarce-te cand nu vei mai copia pe altii
Daca altii copie de la mine e problema lor
pentru ce sa ma intorc cand sunt deja aici? travestitule.
Mda, sunt fata si Adinusss e porecla de fata, uita-te prin fostele mele intrebari ca am intrebat ce porecle pentru. numele Adina stiti si aproape toti au scris Adinusss asa ca mucles -_*
Daca te iei dupa toti ratatii asa ca tine, te inteleg sincer. :*
Bine ca tu te crezi Einstein, dar prin ''desteptaciunea'' ta, dovedesti ce IQ ai...
Dezastru.
Ia o funie, mergi langa un copac, fa doua cercuri la un capat si la altul, baga primul cerc pe o ramura de mai sus, tare, si in cercul celalalt, baga-ti capul si arunca-te.
Succes
Arata-mi tu cum se face si dupa poate fac si eu pisi
Nu-mi zi pisi ca urasc matele x-(...
Eu iti arat, dar la mine o sa folosesc ata de cusut la tine ar merge o franghie...
Nah,ori murim amandoi ori nici unul. :X
Trolololololololo nu te aud
Nici nu trebuie trebuie numai sa citesti
Trolololololo nu citesc x_x
Te-ai dat de gol
Am scris singuri 22 de raspunsuri, daca o tinem tot asa, o sa avem 1000 de raspunsuri
Deeci, ai adus funia -_-?
Eu nu imi spurc manuta mea fina si delicata
oOadryaOo întreabă: