Eu cred ca e tot una. la mine se aduna toti la un loc si pot sai folosesc la ce vreau
Poate ma&ta.
Mai bine, du-te si cauta pietre in forma de X.
Si dupa aceea, strangele, si dati cu ele in cap sa-ti revii
Aha Oo.
:-b Imi dau seama ca pe cat de mult de injur tu ma enervezi cu ''dragalasenile'' tale deci nu mai vorbesc cu tine
*evil*
Imi vine sa te omor >.<
Copile fa %%% cu ma&ta, de copil batut in cap cu un cui la nastere >_
Mie imi vine sa te iubesc mult mult mult mult mult. :*
Nu-mi vine sa cred.
Cum te-or suporta ai tai acasa` O.O'''
Inca odata ai dreptate, mai bine ne mutam la casa noastra.
Mersi doamne ca ies de pe net si merg sa ma uit la TV -_-
Nu mai scrie, nu mai scrie, NU MAI SCRIEEEEEEEE x-(
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Mda... de fapt poti sa mai scrii, macar imi ti de urat -_-, prefer sa ma cert cu tine si asa n`am ce face >_>
oOadryaOo întreabă: