Ce raspuns stupid lol Incearca de exemplu Runes Of Magic, 4story, Metin2, CabalEU, Twelve Sky, Jade Dynasty, Perfect World si multe altele
Aici gasesti jocuri care sigur o sa iti placa la nebunie http://jocurismechere.com/
Metin2, 4story, shaya, cabal, elsword, world of warcraft, 9Dragons, Divine souls, runes of magic, fiesta online, soul master,
Metin2, 4story, shaya, cabal, elsword, world of warcraft, 9Dragons, Divine souls, runes of magic, fiesta online, soul master, perfect world, fly for fun
Metin2, 4story, shaya, cabal, elsword, world of warcraft, 9Dragons, Divine souls, runes of magic, fiesta online, soul master, perfect world, fly for fun.
Perfect world,am cont pe el,ma cheama vanesa_sweet,am lvl 20 si inca nu m-am plictisti. Poate te ajuta
Adica? de ce nu dai cativa banuti si te faci membru? doamne, pai daca iti place un joc tare, da ma si tu cativa bani, ca doar nu mori!
Adica? de ce nu te faci membru la un joc, da si tu cativa bani, ca ai vazut la jocuri din astea browser? aproape toata lumea e membru, si in primul rand, daca te faci membru, poti descoperii noi lucruri
Http://www.mafiacreator.ro/mafia-delict/crimes e un joc cu mafie in lumea virtuala deci daca ai ceva probl. adresati`va la adreasa de YM : benydinamovistu va astept cu sfaturi !
Downloadeaza metin2Ro fa-ti cont pe Lupus si te cresc pana la lvl 30 si apoi ne casatorim am 400 monede dragon si cumpar eu de toate pentru nunta
Diaconescu_Ionut_1995 întreabă: