Eu desenez anime si portrete reale. Nici eu nu am imaginatie. Nu pot sa fac din capul meu, dar gasesc pe net o suma de imagini faine sau imi mai zic prietenii sa le fac portretul.
Am auzit pe multi ca si-au inbogatit creativitatea si imaginatia prin crearea unui desen animat, mai pe scurt propriul desen animt!
Incepe prin a desena niste secvente dintr-un desen animat, asta pentru a da inceput creativitatii din tine (vei observa unghiuri bine definite, umbre, contraste lumina, etc)->PUR SI SIMPLU TE UITI LA UN DESEN ANIMAT PUI PAUZA SI INCEPI DE DESENA SECVENTA AIA! Apoi incepe sa te gandesti tu la un mini-desen-animat sa zic asa, creaza-ti tu cativa martupilani si un centru de actiune. apoi o sa vezi ca o sa cada ideile fara sa vrei!
Funda daca te-a ajutat
Am auzit pe multi ca si-au inbogatit creativitatea si imaginatia prin crearea unui desen animat, mai pe scurt propriul desen animt!
Incepe prin a desena niste secvente dintr-un desen animat, asta pentru a da inceput creativitatii din tine (vei observa unghiuri bine definite, umbre, contraste lumina, etc)->PUR SI SIMPLU TE UITI LA UN DESEN ANIMAT PUI PAUZA SI INCEPI A DESENA SECVENTA AIA! Apoi incepe sa te gandesti tu la un mini-desen-animat sa zic asa, creaza-ti tu cativa martupilani si un centru de actiune. apoi o sa vezi ca o sa cada ideile fara sa vrei!
Funda daca te-a ajutat
Ei bine... colegul de banca a inceput sa deseneze cu creionul personaje din desenele Anime pentru inceput, desena ingrozitor, dar n-a renuntat a inceput incetul cu incetul sa le deseneze si umbre si chiar se observa o mare diferenta cand ma uit pe primele lui desene si cand il vad pe actualul. Probabil intr-o zi va trece si la culori adevarate, iar in cele din urma cine stie va crea ceva in acuarele si din propria lui imaginatie. Deci daca el a putut, tu de ce n-ai putea sa faci acelasi lucru ca si el la inceput?!
Incepe prin a desena niste secvente dintr-un desen animat, asta pentru a da inceput creativitatii din tine (vei observa unghiuri bine definite, umbre, contraste lumina, etc)->PUR SI SIMPLU TE UITI LA UN DESEN ANIMAT PUI PAUZA SI INCEPI DE DESENA SECVENTA AIA! Apoi incepe sa te gandesti tu la un mini-desen-animat sa zic asa, creaza-ti tu cativa martupilani si un centru de actiune. apoi o sa vezi ca o sa cada ideile fara sa vrei!
Funda daca te-a ajutat
Casyenutza_Casiana_2000 întreabă:
zuzatevrajeste întreabă: