| vlad423 a întrebat:

Dati-mi si mie o adresa de unde pot lua un driver audio pentru pcu meu (mentionez am Windows 7 Ultimate) am incercat Realtek HD de pe cd-ul original pe care l-am primit odata cu pc-u si cand incerc sa il instalez pe la jumatatea procesului imi scrie "instalization faiulure" crying...

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Drauzy, raspunsul tau e incomplet, adica ai dat cu bata in balta, desi crezi ca poate ai dat vreun raspuns inteligent. Driverul e facut sa functioneze cu un sistem de operare. Driverul e cel care conduce(cu masinalaughing ) Windows la o piesa hardware. (vezi ce mentalitate de copil de gradinita am, dar eu zic ca e totusi corecta?)
Intr-adevar, domnul vlad, care a pus intrebarea ->trebuie sa se intereseze ce placa de baza are si sa intre pe site-ul oficial al acesteia -->de unde va descarca si driver-ul compatibil Windows 7.(gandind ca cel mai sigur are o placa audio onboard). Dar sunt si drivere "generice" pe site-ul Realtek. De multe ori functioneaza si asa.

2 răspunsuri:
| Drauzy a răspuns:

Driverul audio nu se instaleaza in functie de windows ci in functie de placa de baza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.realtek.com alegi ce placa ai HD sau ac97 sau mai stiu eu ce, si il downloadezi.