Sunt constient de riscurile port fowarding-ului dar nu vad conexiunea cu problema mea
Bingo! Revino la setarile initiale, apoi schimba cate una sa vezi unde e buba. De la Port Forwarding nu ar trebui sa fie, cel mai probabil de la Dynamic DNS.
Am restaurat la setarile din fabrica si nimic si nu cred ca ele sunt de vina pentru ca toate acestea ar reduce viteza inainte sa fie citita de task manager
De ce ai avea nevoie de dynamic dns concomitent cu static ip? In fine, e Putin probabil sa fie asta problema.
Asta e singurul dispozitiv care consumă serios în casă? Dacă ai un membru al familiei care se uită la filme in 4k sau folosește destul de intens internetul e posibil ca lățimea de bandă sa fie mai mică pentru ce ai tu nevoie. Totuși valorile sunt puțin extreme.
Vecinii au problema asta sau e doar la tine?
Dynamic dns imi ofera un public ip pentru router, iar static ip-ul este pentru pc ca router-ul sa dea forward intotdeanuna spre pc-ul meu.
Nu am alti consumatori. dar si daca as avea tot nu ar rezolva problema pentru ca la mine problema e ca ceva blocheaza reteaua in pc pentru ca din nou tak manager inregistreaza valori mult mai mari decat ce se foloseste ceea ce inseamna ca acel volum de retea a ajuns in pc si atunci nu mai conteza ce alti consumatori sunt pe retea.
Nu baga in seama spanacul ala de Task Manager. Vezi cu asta - https://www.mitec.cz/tmx.html - si cum ziceam, incearca sa rezolvi cumva problema fara Dynamic DNS. SAAAAAU - nu ai zis ce router ai - baga-i un OpenWRT. Mie unul mi-a rezolvat o gasca de probleme. Parca as avea un nou router, nu alta.;)
adsx întreabă: