| LeEu a întrebat:

*DAU FUNDA*! Buna! Am si eu urmatoarea problema:Am un PSP 3004, as vrea sa-mi descarc niste jocuri.Am descarcat un fisier ZIP apoi i-am dat extract here si dupa aceea am pus doua foldare care m-i le-a dat. Le-am pus pe PSP in fisierul GAME, pe cardul de memorie, si daca vreau sa intru in joc imi spune Reload Data ceva de genu.Am vazut pe Youtube, ca trebuie sa am un anumit program CFW l-am descarcat si pe acela si ca nu merge.Cu ce alt program ar putea merge? VA ROG!*DAU FUNDA*!

4 răspunsuri:
| 50Pennce a răspuns:

Pai in primul lucru ca sa poti sa iti pui jocuri pe PSP trebuie sa il ai modat. Dupa care iti descarci un joc in PC DE FORMAT ISO sau CSO, dupa care iei USB il conectezi la PSP si pui jocul de format ISO sau CSO in fisierul numit ISO si cam atat trebuie sa mearga. ATENTIE nu crea foldere sau subfoldere in folderul ISO. Sper ca team lamurit. FUNDA?

Răspuns utilizator avertizat
| 50Pennce a răspuns:

Pai ca sal modezi cel mai indicat ar fi sa il duci la cineva care se pricepe costa cam in jur de 30 lei si dupa care poti sa iti pui ce vrei pe el. Eu am sa iti las un site mai jos cu niste baieti care se ocupa cu asa ceva:

http://www.modarepsp.ro/