Avand in vedere pretul, nici tableta nu e de lasat. Totusi daca ai telefon, nu vad de ce ai da de 3.5 ori mai multi bani pe iPhone, doar ca e iPhone... si mai are si doua generatii vechime. Eu as opta pentru tableta, pentru pret, diagonala, jocuri, poti citi carti si naviga pe net mult mai lejer. Din pacate esti limitat la wi-fi, dar din fericire chiar si la munte ai wi-fi la receptie sau chiar in camera... in rest nu cred ca te intereseaza semnalul in RATB sau pe trecerea de pietoni.
Salut!
eu daca as fi in locul tau as alege tableta, mai ales ca Allview alldro speed duo este destul de buna ( mai ales pentru jocuri) si in plus tu ai deja un telefon destul de bun ai un Samsung galaxy ace
Diferenta de pret intre ele e mare de la 5 milioane si ceva la 21. Daca ai banii sa iti iei iphone-ul adica 21 milioane poti sa iti iei second hand telefonul si nu iphone 4 de 8 gb si iphone 4s de 16 gb fara sa aiba nevoie de decodare, cutie tot ce trebuie la 14, 15 milioane (si telefon abia folosit vara asta), iti iei si tableta si iti mai raman si bani. Si 4s-ul respectiv luat second hand cu 14 milioane il vinzi la anul` cu vreo 11 daca ai grija de el. decat sa iei iphone 4 cu 21 milioane si sa il vinzi la anul cu 6 acum se vand cu 9, 10 milioane.
Parerea mea este ca mai bine ti-ai lua iphone pentru. ca:
-este mic(portabil)
-performant si multe altee lucruri.
Am deja tableta si nu este chiar atat de uimitoare