| ionel27ro a întrebat:

Dau funda celui care ma ajuta sa configurezidoua routere wirelles diferite în aceiasi retea ca access point sau daca se poate chiar că o rețea noua.Multumesc anticipat pentru ajutor.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Suna i pe cei de la rds daca ai contract la ei la internet, numai ei stiu sa configureze nu este o treaba simpla pe care o poate face oricine, numai ei stiu cum sa te ajute.

| siriusblack98 a răspuns:

Zi-mi intai, care e scopul la treaba asta? Vrei doar sa aplifici semnalul in locuinta? Gen ai o casa mare si nu "bate" semnalul in toate camerele cum trebuie? Ca daca asta ar fi motivul, scapi mult mai ieftin si usor cu un aplificator de semnal wireless. Merge si cu configurarea de routers dar in primul rand trebuie sa tragi cablu de la unul la altul apoi intri pe adresa URL a fiecaruia (o gasesti pe spatele lor de regula) si faci setarile. Daca ai de la DIGI se ocupa ei contra-cost.

| siriusblack98 a răspuns (pentru siriusblack98):

Ca o mica mentiune la ce am zis aici, vezi ca treaba asta cu tras de cabluri dintr-un router in altul e ca si cum ai avea un fir de ata si tot intinzi de el pana se face foarte subtire si slab. Asa o sa fie si stabilitatea conexiunii tale. O sa te intrebi de ce merge mai greu.

| doctorandus a răspuns:

Simplu: AP-ul are serverul de DHCP si de DNS dezactivat. Si fie are IP fix, fie dinamic, dar pe acelasi sub-net cu routerul gateway.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

A, da, firewall-ul AP-ului este dezactivat.