| razvan1305 a întrebat:

Dau funda.Doresc sa-mi cumpar o tableta sau iPad de maxim 300 de euro.Am vazut eu pe site-ul apple ceva dar transportul costa mult prea mult sa mi-l cumpar. Daca imi puteti da exemple de modele si pareri, sau unde pot sa ma cumpar asemenea,, jucarii" in iasi ia funda.big grin De asemenea accept si situri cu livrarea rapida, si tablete ieftine si cat de cat bune.Nu cer ceva super bun ca na, asa bani asa performanta dar ceva cat de cat ok...

Răspuns Câştigător
| Narcis2007 a răspuns:

Era o tableta cam tot de 300 de euro da nu mai stiu cum se cheama... oricum poti cauta pe www.go4it.ro

4 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

Uite aici cateva tablete pana in 1500 RON. Sunt cateva ieftine care au review-uri bune de la utilizatori, insa cel mai bun in bugetul tau de pret ar fi tableta de la Samsung, cu sistem de operare Android: http://goo.gl/duvSb. Citeste si opinii pentru Samsung Galaxy TAB P1010, sa vezi ce incantati sunt cei care l-au cumparat si l-au folosit deja. Transportul e gratuit, livrarea se face foarte rapid si se poate plati la livrare. Succes;)

| JohnnyBi a răspuns:

In Romania cel mai ieftin e 600+ euro. mai bine mai strangi bani ca nu e mare lucru, dai mai mult dar stii ca un ban dat e bine dat. si nu risti tot felul de chinezarii. eu astept de 20 de luni sa imi iau masina...ca strang bani sa imi iau una jmekera cu optiuni, nu cheala. rabdare sa ai

| mariusanton a răspuns:

Eu de pe supertablete mi-am luat o tableta ecran 7 inch android 4.0 ecran capacitiv si sunt foarte multumit, bineinteles poti sa vezi ca au mai multe oferte insa eu mi-am permis-o pe aceasta cu tot cu husa la 4 mil jumate.

| dinamix_2842 a răspuns:

Eu iti spun sa nu iti iei tableta din romania...cand te uiti la pret zici:"asa putin" o cumperi, ajungi acasa o deschizi si vezi ca are 1-2. Celelalte aplicatii trebuie cumparate de pe appstore sau asa ceva.i-ati mai bine din america sau de pe Apple