| Vasy1999 a întrebat:

Dau Funda Garantat! Buna TPU am si eu nevoie de putin ajutor am un laptop Dell inspiron 1300 cu un procesor Pentium M 735, 1. 7Ghz si as vrea sa ii fac upgrade la procesor ( nu am mai upgradat un procesor nicioadata ) si nu prea stiu ce procesor as putea pune? Adica trebuie sa pun tot unul Pentium M sau pot pune altfel de procesor ( Stati calmi nu ma astept sa imi pot pune I3 sau I7 ) vreau ceva la o frecventa mai marita (Macar peste 2.00 Ghz ) si sa mearga mai bine. Am vazut pe net niste articole spunea acolo ceva de socketul de pe placa de baza...Detaliati-mi si spuneti-mi cam ce procesor as putea pune...

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Spre deosebire de K0sti eu spun ca se poate schimba. Ideea este sa stii ce FSB suporta placa de baza a laptopului. Din cate cred eu a ta suporta 400 Mhz. Daca este adevarat trebuie sa gasesti un procesor care are socket: PPGA478 si FSB: 400 Mhz. Cum asa ceva nu se mai fabrica sunt putine sanse sa faci upgrade. M-am uitat si eu fugitiv peste procesoare si n-am gasit altul mai bun ca al tau. Nu cred ca exista.

| K0sti a răspuns:

Tu crezi ca laptopul e desktop, schimbati procesoare cum aveti chef...

| Vasy1999 explică (pentru K0sti):

Cu un raspuns ca asta sigur m-ai ajutat... Mai degraba o intrbam pe bunica vecinei si tot acest raspuns il dadea nu trebuia sa mai poste pe internet. Asa este?

| K0sti a răspuns (pentru Vasy1999):

Inca o data, laptopul nu e desktop! Succes la schimbat procesoare!

| notefree a răspuns:

Nu vei putea deloc la laptop nu se poate schimba procesorul