| asdfghjklkjhgfdsa a întrebat:

DAU FUNDA!

Hei TPU!

De ceva vreme mi-am cumparat BlackBerry 8520 Curve.

Si am incercat sa downloadez BB App World,s-a downloadat cum trebuie, doar ca eu cand il deschid, imi apare "loading..." si sta asa cu orele daca nu il inchid.

Si mi-a aparut ca trebuie sa accept termenii si conditile ca sa folosesc acea aplicatie.Cand a aparut chesti aia unde spunea ca trebuie sa accept termenii si condiitile imi dadea doar o optiune "ok".

Si nu stiu de unde pot sa ii accept...

Puteti sa ma ajutati?

Sau ceva tutorial...

Mentionez ca aplicatia e downloadata in telefon, eu doar trebuie sa accept acei termeni si conditi.

2 răspunsuri:
| diiiiiiiana a răspuns:

Si eu am telefo de-asta dar App World`ul imi era deja bagat.Nu stiu ce ai facut.happy

| loggertiffman a răspuns:

Si eu am patit asa de mai multe ori pana m-am enervat! primele dati cand mi s-a intamplat l-am lasat asa LOADINg...cateva ore dupa care insfarsit chiar s-a incarcat.dar chiar alaltaieri am vrut sa descarc de acolo facebook si mi s-o blocat si asa o stat 2 zile! am procedat astfel...
-am dat pe browser
-am scris : http://www.blackberry.com/appworld
-o sa apara siteul lor cu fundal negru ma rog.:))tu trebuie sa te duci pana jos unde o sa scrie pe albastru DOWNLOAD IT TODAY
-apesi pe aia
-alegi limba ma rog si alte chestii
-dai pe descarcare
-o sa-ti zica ca tu deja ai nu stiu ce versiune si daca doresti sa o inlocuiesti cu versiunea cutare...
-u apesi pe ok
-asteeeeeepti...
-o sa-ti ceara o restartare si u restartezi ca na ce sa si faci
-dupa restartare care dureaza ceva timp...o sa-ti apara ceva conditii pe engleza care daca vrei citest-le si dain I AGREE
-ai BlackBerry app world

a da..si daca nu-ti apare iconita cauta in fisierul applications

Întrebări similare