| KellyGreen a întrebat:

Dau funda! Vreau sa imi cumpar un tel samsung corby txt la oferta de la vodafone.Am vazut ca la continutul pachetului sunt doar castile si cele 2 carcase.La alte telefoane tot la oferta de la vodafone am vazut ca scria ca in pachet sunt si incarcatorul si barteria.Intrebarea mea ar fi:In pachetul telefonului corby txt sunt si incarcatorul si bateria? Cei care v-ati luat acest tel ce parere aveti despre el? Cum vi se pare oferta? Uitati link-ul ofertei:https://www.vodafone.ro/shop/samsung-corby-txt/12790028. 14940023. pr

6 răspunsuri:
| vladtherebel a răspuns:

Salut! Este logic ca sa iti dea in pachet incarcatorul si bateria.Asa ca nu iti face griji ca nu o sa iti dea incarcatorul si bateria si parerea despre telefon este foarte buna din ce am aflat si eu de la prietenii mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un jaf de telefon. arata super il am de 4 zile si imi place cum arata pe exterior, inrest e praf. nu imi detecteaza melodiile mp3 numai alea care are el chef. imi vine sa il arunc. se aude tare nu e complicat de umblat pe el laughing. dupa ce m-am laudat si l-am criticat iti raspund si tie la intrebarehee hee da are baterie si incarcatorhee hee

| ✿puffa✿ a răspuns:

Urat, jafu naibii... e praf, il urask

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti niste ipocriti.nu stiu ce asteptari puteti avea de la un telefon care e atat de ieftin...sa aiba w-lan? camera de 8 mpx? si vreun card de 8gb in pachet? costa 123 de lei la oferta la vdf cu ab pe 2 ani, ce asteptari poti sa ai? daca vrei un tel qwerty... E71 sau BlackBerry, ambele le recomand cu cea mai mare caldura

| daniiy a răspuns:

Am eu de vanzare, nou, sigilat. daca vrei ma gasesti pe ID DE MESS...braalexx

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am corby txt un jaf de telefon