De unde esti atat de sigura ca nu ai un virus in pc? Nu exista anti-virusul perfect... Iti propun sa iti reinstalezi Windowsul si daca se va mai inchide dupa ce il reinstalezi, atunci da, ai o problema cu o componenta din pc. Spatiul pe C trebuie sa fie minim 4 giga pentru ca sistemul de operare sa mearga in conditii optime dar in nici un caz lipsa spatiului pe C nu iti inchide pc singura problema pe care o poate crea lipsa spatiului pe C este fuctionarea pc cu greutate. Eu aveam in pc un virus care imi aprindea si inchidea pc cand era pus pe stembai si acesta nu era detectat de anti-virus asa ca nu msi fi atat de sigura ca nu ai virusi in pc.
Si mie mi s-a intamplat sa mi se inchida pc-ul singur, dar cred ca ai putea sa ai virusi in pc sau e o problema la unitate, dar iti zic ce sa faci ca s-ar putea sa mearga in unitate daca o desfaci sunt mai multe ventilatoare (+1,+2) in afara de ala din spate si cu un feon pe aer rece dai acolo de praf ca s-ar putea sa fie si de la asta, dar sa nu dai cu aspiratoru decat cu feonu
Si eu am aceeasi problema! Sursa am schimbat-o, am fost la un magazin de pc-uri si mi-au zis ca nu e nici de la pasta termoconductoare.Am fost de 2 ori si tot nu l-au facut...sincer,chiar nu stiu ce ar putea fi! P.S:am instalat Wisdows-ul si tot asa face!
anonim_4396 întreabă: