| Bianca1609 a întrebat:

De 2 saptamani mi-am instalat Tune Up Utilities 2014 si nu mai merge! Imi spune ca licenta a expirat!
Acum ce sa fac? Este un program foarte bun pentru a mentine Pc-ul in viata!
Astept cat mai multe intrebari happy Dau funda raspunsului care cred ca este bunwinking

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Vad ca nu citesti cu atentie! Iti mai repet o data: "Tu esti cel mai bun program!"
Nu exista un astfel de program! Singurul lucru pe care ti-l pot recomanda este un antivirus bun. Kaspersky sau Bitdefender, restul le poti scoate din calcul! Succes!

PS: Ca idee, acum lucrez la un laptop care are Avira pe el si e facut praf. E full de troieni!

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Poti sa renunti la el, e o prostie ca si CCleaner! E atat de bun incat ieri am muncit 5 ore sa-i fac calculatorul unei nepoate din cauza lui!

| Bianca1609 explică (pentru K0sti):

Si ce alt program as putea instala? Acesta curata toti virusii si programele defecte o data la 5 zile!

| K0sti a răspuns (pentru Bianca1609):

Tu esti cel mai bun program! Aia crezi tu! Cum o sa curete virusii!

| Bianca1609 explică (pentru K0sti):

Si ce program imi recomanzi big grin?

| K0sti a răspuns (pentru Bianca1609):

Vad ca nu citesti cu atentie! Iti mai repet o data: "Tu esti cel mai bun program!"
Nu exista un astfel de program! Singurul lucru pe care ti-l pot recomanda este un antivirus bun. Kaspersky sau Bitdefender, restul le poti scoate din calcul! Succes!

PS: Ca idee, acum lucrez la un laptop care are Avira pe el si e facut praf. E full de troieni!