| eueueu1 a întrebat:

De 2 zile mi-am cumparat un Samsung Galaxy Mini vreau sa stiu cum pot sa scriu mesaje cu metoda swype. Si as vrea sa mai stiu ce aplicatii necesare imi trebuie un antivirus ceva si unde gasesc Need fr Speed Shift. Multumesc.(AM UITAT SA MENTIONEZ CA DAU SI O FUNDA CELUI CARE IMI DA DETALII.)

Răspuns Câştigător
| andtim a răspuns:

Swype e cea mai mare tampenie! nu o recomand absolut deloc! antivirus nu cred ca iti trebuie pentru ca are ramul ingrozitor de mic! daca il umplii de aplicatii care lucreaza in fundal o sa-l faci de va merge varza si trebuie sa-i dai hardware reset periodic! need for speedu nu o sa mearga. daca vrei aplicatii cauta pe google, pe torrent sau pe 4shared si pe filecrop. scrii la cautare.apk sau apk rar si gasesti cam tot ce vrei. telefonul nu va suporta prea multe pentru ca nu are rezolutia prea mare (240x320). daca erai mai inspirat iti luai un optimus one. bafta

1 răspuns:
| Oaki a răspuns:

Daca vrei sa faci toate chestiile astea trebuie sa iti iei un smartfone adevarat. un i9000 galaxy S, sau un sgs2, poti gasi aplicatiile pe android market sau pe file list happy