Ceva îmi spune că placa audio este arsă.Nu contează vechimea calculatorului ci calitatea componentelor acestuia.Probabil că l-ai achiziționat din magazin.De cele mai multe ori cele cumpărate din magazin au placă video, hard disc, ram și procesoare de calitate relativ bună, dar de cele mai multe ori cei îi baza, adică placa de bază cam lasă de dorit, de aia nici nu e trecută în specificațiile tehnice la nici o configurație.
Remediu
Achiziționarea unei plăci audio pe usb sau dacă calculcaltorul nu mai este în garanție o placă audio offboard pe PCI.Succes
Daca totul este facut cum trebuie, s-ar putea sa fi se dus cipul audio. incearca sa folosesti o placa audio separata + vei avea o amplificare mult mai buna + si sunet cu o calitate mai mare.
Cu placa (pe slot)separata stiu ca o sa functioneze dar vroiam sa o repar pe aceasta!
Exact asa am patit si eu azi. Ma gandesc ca placa e arsa. O sa schimb windows-ul pentru ca am ceva erori. O sa revin cu un rezultat
Iti trebuie driverul de sunet la el! Dar daca ai un pc mai performant cum zici ar trebui sa iti pui inapoi win 7 pe 64.
incearca asta : http://download.cnet.com/......38712.html
Descarca.ti driver de sunet de șe net, exact aceeasi problema am avut.o si eu