De 3 saptamani am fost de acord sa achizitionez un router mai bun de la digi, unde trebuie sa platesti 3 lei pe luna in plus pentru el. Cel vechi avea doar 2. 4Ghz, asta nou are 5.0 Ghz. Prin urmare am internet de 10x ori mai bun ca inainte, dar de 3 zile am observat ca are niste probleme. Cand intru pe magazin play nu se incarca imaginile si clipurile la aplicatii. Nici cand dau la "search" si caut ceva apare cercul care se invarte de parca as avea net de 4kbps. Trebuie sa astept in jur de 1 minut ca sa-si revina si sa apara pozele si tot. Cand se intampla asa mai intru pe un site de testat viteza la internet si imi arata ca merge in 200 download, 200 upload, ceea ce e normal. Un exemplu cand face faze din astea: http://imgur.com/a/fwPl6Pv in poza miniaturile de jos nu se incarcau, nici nu puteam sa dau scroll in jos, ca nu se incarca nimic. Cand intru pe aplicatia imdb nu se incarca miniaturile si trailer-urile. Trebuie sa astept 1 minut sa apar ceva si nici atunci nu apar toate: http://imgur.com/a/hVuRZ9j aici am cautat un film si am stat 1 minut ca sa-mi incarce pozele. In browser nu are probleme din astea. Si pe Youtube uneori cand ma conectez la wifi dupa ceva timp de cand il aveam oprit imi sta Youtube - ul in loading ca si cum n-as avea internet timp de aproximativ 1 minut. Stie cineva de ce face asa?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Primul lucru pe care l-as face, e sa sun la ei sau sa-l resetez.
Cred ca e o problema DNS, nu sunt sigur dar incearca sa schimbi DNSurile Digi cu DNSurile de la Google. 8.8.8.8 si 8.8.4.4
Am rezolvat problema. Era din cauza ip-ului. Acum 3 zile s-a luat curentul si am primit alt ip. Am scos routerul din priza acum 1h si am primit alt ip. Din asta a rezultat ca totul era din cauza ip-ului. Acum totul merge perfect, fara alte erori.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.94.208) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro