| Nicole1234 a întrebat:

De când am trecut de la windows 7 la windows 10(pe laptop) nu mai pot selecta nimic și nici nu mai pot da scroll folosind touchpad-ul, mouse-ul se mișcă dar doar atât, trebuie sa folosesc butoanele de lângă el dacă vreau sa dau click. Îmi mănâncă nervii, Cum pot rezolva problema?

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Depinde cum ai trecut de la Windows 7 la Windows 10.Prin upgrade-ul ce real este o țeapă ce-ți strică softul calculatorului sau prin re-softare pe curat cu Windows 10.Succes

| K0sti a răspuns:

Pai driverele le-ai instalat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca w10 nu merge pe orice PC.Multi spun ca da, inclusiv Microsoftul. Multe probleme aparute si mute contradictii pe tema asta, dar cred ca w10 inca nu e pus la punct astfel incat sa ruleze e orice pc, laptop sau updatat din w7. unii spun ca trebuie sa ai w7 ultimate cu updatele la zi ca sa poti rula w10 bine.Altii spun ca direct din w7 nu va merge.incearca sa bagi un 8.1, faci updatele la zi si apoi updatezi la 10. sau mai bine ramai la 7 pana se calrifica bug-urile si problemele din 10. Eu nu ma misc de pe 8 pana nu aflu ca w10 va merge trasnet.

| horia2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te inseli asa cum o fac multi. Eu am trecut de la Windows 7 Home premium (licenta valida, genuine) cu toare update-urile la zi direct la W10.(respectand toata procedura de la Microsoft). Varianta pe care ti-o instaleaza este functie de ce varianta de Windows ai instalata. Mie mi-a instalat Windows 10 Home. Si activat. Nu a stricat niciun program instalat sau document. Are 3 zile, dar pana acum se misca foarte bine.
Am descarcat si varianta imagine ISO de pe site-ul lor ca sa pot dace un "clean install" daca e cazul.

| DrTerrible a răspuns:

Daca imi spune-ai si marca laptopului era super. La Asus (Asus smart gesture) se numeste programul care rezolva problema. Scrie marca laptopului iar apoi smart gesture si cauta programul pe google. Succes

| Nicole1234 explică (pentru DrTerrible):

Am găsit smart gesture doar pentru Windows 8. Este HP

| Dunamis a răspuns:

Poate ca ai nevoie de drivere pentru Windows 10. Sugestii aici: http://answers.microsoft.com/......1300006293