Niciodata. Oricum n-am nimic suspect fiindca nici nu fac actiuni cu potential problematic in securitate.
Sa stii ca ai dreptate, o sa ma dezobisnuiesc si eu...eu faceam saptamanal cu avast, dar este doar o pierdere de timp cred. oricum daca e sa fie te anunta si il sterg ei.
o sa fac de acum doar curatare ccleaner
Nu sti ca ai, cand afli se duce windowsul
E vorba de a face scanari manuale, nu de a nu avea deloc un antivirus cu protecție in timp real activă.
Niciodata. Nici macar nu folosesc antivirus pe pc-ul meu.
Mai am pc-uri prin casa, un laptop, care nu sunt ale mele. Alea au antivirus, dau scanare periodic ca "face bine". Rezultatul: alea merg ca **** permanent, le pun windows-ul cel putin odata pe an, al meu zboara si formatez doar cand vad ca e incarcat si incepe sa mearga greoi. Am mai pus de curiozitate cate un antivirus dupa luni de utilizare pe net fara protectie, si nu gasea nimic la o scanare completa, sau virusi oarecare care in celelalte calculatoare apar la 2-3 saptamani.
Pentru net am facut LAN fara router, sta modemul USB la mine in pc si am 2 placi de retea prin care isi iau net si celelalte.
Eu zic ca broswerele de acum sunt suficient de inteligente incat sa nu scape virusi in timpul navigarii, iar alte surse nu prea vad.
97 întreabă:
Daniela_8723 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: