| cytrix a întrebat:

De cateva zile mouseu si tastatura au inceput sa o ia razna, nu e ceva constant, se intampla periodic, se blocheaza amandoua, cateodata doar mouseu. Sacadeaza cursorul pe ecran.
Am verificat temp in interiorul calc si e optima, virusi nu am ca am facut o gramada de scannuri cu diferiti antivirusi. Mouseul si tastatura nu sunt stricate, merg perfect pe alt calculator.

Răspuns Câştigător
| Mefisto23 a răspuns:

O sa para ciudat ce spun, dar asa am facut eu cand am patit ca tine : am reinstalat driverul de la placa video. Asa mi-a spus si mie cineva sa fac, asa iti spun si eu. Succes!

3 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Atunci cand ti se intampla ce faci? esti pe net, jocuri... etc?
Incearca sa vezi daca nu cumva e de la un program anume.
Atunci cand ti se intampla uitate si in taskmanager dupa programe care utilizeaza cel mai mult procesor-ul, iar daca gasesti inchidele si vezi cum iti merg apoi tastatura si mouse-ul.
Pentru alte intrebari sau tutoriale despre calculatoare ai aici un site: http://www.tutorialepc.ro

| Alex_2741 a răspuns:

Uita-te si u daca sunt bagate bine in mufehappy daca nu s-ar putea sa se fi defectat amn2 happy si la mine facea-u la fel happy. stai linistithappy. daca nu instaleaza windows happy ca s-ar putea sa fie din cauza lui happy

| valy_9009 a răspuns:

Instaleaza windows-ul o sa mearga succes