anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile n-am reusit nici acum sa dau de urma fisierelor si folderelor care mi-au disparut brusc din calculator. Am tot incercat cu Restore, dar degeaba. O mica parte mi-au "zburat" din My Computer in My Documents(!), altele mi-au disparut de tot. Si toate numai de cand am incercat sa copiez niste poze din aparatul digi (cu cablul de date), nu stiu ce greseala am putut face. Le-am dat toate peste cap. Mi-au iesit majoritatea cu shortcut (imi arata peste folderul galben sageata aia albastra) si culmea e ca nu mi se mai pot deschide sa le vad cuprinsul. O alta parte mi s-a dus in stanga ecranului acolo unde scrie "Recent Places". Cand dau search apare ceva ciudat (pentru mine e ciudat, caci pentru voi cunoscatorii si asii in calculator e ceva banal). Va intreb pe voi ce inseamna refacere... temporary internet files etc? Ce trebuie sa fac?

E:/ refacere/ (titlul fisierului meu)/

Sau, in alte părți:

D: / salvare date/ (numele meu, sa zicem x )/Local Settings/Temporary Internet Files/Content.IE5/21 WNGXYv

Cine ma poate ajuta si are rabdare sa-mi spuna ce sa fac? Sunt atat de trista ca nu mai am chef de nimic. Am pierdut tot ce aveam mai valoros, toate datele mele...

2 răspunsuri:
| Sly a răspuns:

Instaleaza TuneUP 2012. Si recupereaza din recycle - click dreapta - undelete!

| emmyl a răspuns:

Se pare că trebuie să înveți "operare pe calculator". Sunt unele cursuri și nu-s chiar scumpe. Pentru a copia imaginile de pe cameră pe calculator ai fost învățată greșit. Am citit întrebarea mai veche. Trebuie să înveți să faci ordine în calculator.
You need a teacher!
Good look!