Ai ecranu alb si scrie ceva pe el cu Desktop inseamna ca ti-a expirat windowsul si eu am patit-o vara aceasta trebuie reformatat windowsul adica reinstalat.
Probabil de la automatic updates.Cheama un baiat care se pricepe la calculatoare.
Ti se inchide la deschidere? Daca ai probleme asta ai doua modalitati de incerca sa o faci: - Reinstalezi Windowsul;
- Schimbi palca de baza.
Eu a trbt sa-mi schimb placa de baza ca nici cu reinstalarea windowsului n-a mers. Dar u mai bine incearca sa reinstalezi windowsul si dupa-aia lasi pc-ul inchis 1 ora sau 2 si dupa 1 ora sa zicem il deschizi si vezi daca ti se mai reseteaza singur. Funda?
Mie pc-ul mi se inchidesera la deschidere Acum am placa de baza schimbata si numai am nici o probleme. Daca e sa trebuie sa ti se schimbe placa de baza sa stii ca o ai alte drivere pentru pc n-o sa le mai ai pe aceleasi. Mie cand mi-a fost schimbata placa de baza, mi-a trebuie windowsul din nou reinstalat si ala de al service de pc-uri o sa-ti puna un program EVEREST Ultimate cu el poti vedea ce drivere vei avea.
Bafta
Funda?
Sper ca te-am ajutat si ca ai inteles ceva din ceea ce-am spus!:d
Posibil sa fie o problema cu temperaturile. Downloadeaza everest si uita-te la temperaturi. Daca sunt mai mari de 70 de grade ar trebui sa iti faci griji. Daca sunt mari, desfa unitatea si curata pc-ul de praf. Daca nu te crezi in stare, apeleaza la un service local de calculatoare, te vor ajuta sigur. Sa nu uiti sa le spui sa iti schimbe si pasta termoconductoare de la procesor.
Posibil de la virusi sau se supraincalzeste. Mergi cu el undeva si suflal de praf daca nu ai facut asta demult, apoi instaleaza un antivirus gen avast si dai o scanare la tot hard-ul cand nu vrei sa stai pe calc pentru ca dureaza.
Daca te mai intereseaza si alte Tutoriale despre PC, uite aici unele destul de faine: http://www.tutorialepc.ro
RobyNwS întreabă: