| BlackShadowz a întrebat:

De ce atunci cand sun pe cineva, raspunde robotul si zice: " Administratorul companiei v-a blocat numarul pentru. aceasta destinatie"? ca la alte numere nu spune asta, doar la un anumit nr. zice asa si e f. ciudat deoare ce pana acum nu mi-a facut nicio problema de genu' asta. P. S. Sunt pe Vodafone. Dau funda si vot.happy Ms mult.happy

4 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Probabil acea persoana si-a schimbat numarul sau te-a blocat, adica nu primeste apeluri de la tine. happy

| a1doru a răspuns:

Inseamna ca cel pe care il apelezi ti-a blocat accesul, ca probabil il deranjezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la unele telefoane poti sa primesti block.E ca si un fel de ignore pentru mess. doar ca la mess tu trimiti mesaje fara sa iti dai seama ca ai ignore, dar in schimb, aici esti anuntat de catre robotul acela.Cine stie de ce te-a blocat, sau din ce motiv s-a suparat pe tine. Poate din greseala ti-a dat block.De multe ori uni nu sunt corecti, da asta e viata. Daca ti-a dat block nu o sa mai poti suna sau cel putin nu o sa mai auda telefonul cand il/o suni. Nu poti face nimic in privinta asta, doar daca mergi sa vorbesti cu el/ea sa afli de ce ti-a dat block si sa te scoata. Sper ca t-i-am fost de ajutor.Succes in continuarewinking! Fundita?

| BlackShadowz explică:

Pai chestia e ca acele pers. nici nu stiau ca mi-au dat block, si mai ales ca acele pers sunt cea mai buna pr. a mea si mama mea si incercam sa rezolvam chestia asta, si nu sprea stim cumsad