| Sampon a întrebat:

De ce atunci cand vreau sa downloadez Google Chrome, dupa ce ii dau "Run", spune ca verifica conectiunea la internet si spune ca nu am calculatorul conectat la internet si nu merge sa downloadez? In schimb mozilla si IE merg. Iar cand incerc sa downloadez YMessenger nu merge, nu apare nimic dupa ce dau Download. Dau fundita celui care ma ajuta. E urgent! Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Inchide firewall-ul din windows! Te duci in Start->control panel->system and security->firewall ->aici il inchizi. Daca ai firewall la antivirus ->inchide-l si pe acela.(pana descarci si instalezi)
1. D

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Regleaza data si ora la pc si apoi o sa mearga si Chrome si Yahoo Messenger.

| Sampon explică (pentru neluL):

Am reglat de prima data, ca nu ma lasa sa fac mai nimic pe net. Dar nu e de aici. Imi afiseaza exact mesajul asta: "Se face conectarea la internet...", apoi, "Programul de instalare nu s-a putut conecta la internet. Asigurati-va ca aveti computerul conectat la internet si ca firewallul permite conectarea GoogleUpdate. exe, apoi incercati din nou. "

| Sampon explică (pentru neluL):

Multumesc mult de tot! ♥

| neluL a răspuns (pentru Sampon):

Cu placere! bye, bye wave

| neluL a răspuns (pentru Sampon):

Inchide firewall-ul din windows! Te duci in Start->control panel->system and security->firewall ->aici il inchizi. Daca ai firewall la antivirus ->inchide-l si pe acela.(pana descarci si instalezi)
1. D