Eu vad doar 3 posibile cauze pentru asta:
1. Ai mai multe aplicatii deschise simultan, ce iti incetinesc sistemul;
2. Nu ai driverele de la placa video instalate sau nu ai placa video deloc (nu stiu exact daca iti trebuie placa video pentru. 360p, insa este o posibilitate);
3. Foloseti un browser invechit ( ex: Internet Explorer 6)si pe deasupra mai ai si viteza mica la net;
In cel mai rau caz, tu ai toate problemele de mai sus; (Slabe sanse, stiu, dar e posibil)
Sfaturi: Daca e cauza 1., aplicatiile pot fi inchise usor folosind Task Manager;
Daca e cauza 2., Instaleaza driverele de pe DVD-ul placii video primit in pachet ori cumpara una;
Daca e cauza 3., recomand instalarea unui nou browser, cum ar fi Google Chrome sau Safari, iar cu viteza, nu recomand folosirea unui internet mobil acasa, deoarece viteza este foarte mica!
PS: Tot ce am scris sunt doar speculatii bazate pe ceea ce ai scris tu. Ar fi fost mult mai bine daca ai fi descris un pic configuratia PC-ului tau si sistemul de operare folosit. Bafta!
Este de la net ca este pre mic.sau verifica poate isi face frun program update sau se descarca ceva si de aia tise face lag...sau poate este videoclipu de calitate mare