| yonutz6399 a întrebat:

De ce au laptopurile placi video slabe?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Pentru ca este foarte greu sa pui o putere mare, intr-o ''cutiuta'' cum este un laptop. Nu ai vazut cat de scumpe sunt laptopurile de gaming? Adevarat...sunt si un pic mai groase, si detin tehnologii de ultima generatie pe ele, placile video sunt foarte puternice ( uita-te la laptopurile allienware, Lenovo high-end sa te convingi ). Un laptop in general nu este construit pentru jocuri, sunt oameni in aceasta lume care au nevoie de mobilitate, sa lucreze la un proiect pe drum, etc. happy
Sper ca te-am lamurit, bft! happy

4 răspunsuri:
| Craciun_Filip_1991 a răspuns:

Nu am placi video slabe. Daca cumperi un laptop la 1500 de lei sau mai putin e destul de slab. Cauta Alienware, Razer sau unele de la ASUS si vezi acolo ce placi video au.

| Boracay a răspuns:

Pentru ca laptopurile nu sunt facute pentru gaming ci pentru navigare web, documente si chestii de business. happy

| bonjordoking a răspuns:

Prietene,treaba asta nu e bătută in cuie.Depinde de ce vrei de la un laptop si cat dai pe el.De exemplu, nu te astepta de la un laptop de 1000 de lei sa aibă nu stiu ce minune de placa video, dar laptopurile Alienware, de pilda, sunt niste monstri când vine vorba de gaming. Sper ca te-am lămurit! O seara frumoasa!

| alin16y a răspuns:

Majoritatea laptop-urilor folosesc placi video intregrate din mai multe rationmente: consum mai mic, spatiu limitat si degajare mai mica de caldura decat cele dedicate, de obicei la un laptop se cere autonomia cat mai mare a bateriei, altfel nu si-ar mai avea rostul in comparatie cu un desktop care e superior ca putere. ( scriu de pe tel. scuze pentru greseli)