| IonelVio a întrebat:

De ce cand filmez cu fraps, bandicam de la 101fps pe samp am 10-12, de fiecare data cand filmez, asa mi s-a mai intamplat de 2 ori. Nu inteleg de ce mi se intampla asa, am un calculator destul de bun.

10 răspunsuri:
| CPAElites a răspuns:

"destul de bun"
Spune ce componente are!

| IonelVio explică (pentru CPAElites):

6g ram windows 7 pe 64, i3 3.5hz, Nvidia gtx 650 2g 128bit

| DryIce a răspuns:

Ca softurile care inregistreaza utilizeaza mult cpu. Cand inregistrezi si ai mici fps uitate in task manager la cpu vezi daca nu e la 100% si la rami. Daca e la blana cpu asta e. Cate nuclee ai la cpu si ce clock? sa zicem jocul ia 10% cpu, banditcam ia 70%, windows ia 15% nu mai ramai cu nimica si atunci apare sacadarea sau low fps.

| IonelVio explică (pentru DryIce):

6g ram windows 7 pe 64, i3 de 3.5hz, Nvidia Gtx 650 2g 128 bit

| KillaNoFilla a răspuns:

Nu ii setat bine incearca dxtory, e cel mai bun.si dai pe youtube,, how to set up dxtory

| IonelVio explică (pentru KillaNoFilla):

O sa incerc, ideea e am mai incercat si altele si tot la fel, o sa incerc si dxtory.

| IonelVio explică (pentru KillaNoFilla):

Am incercat si acest program si tot la fel am 10-20fps, si nu inteleg de ce

| DryIce a răspuns (pentru IonelVio):

Pai i3 cpu e cam slabut nu te supara eu am pe laptop un i7 eightcore la 3, 4 care e de 2 ori mai rapid decat i3 tau si tot e incet si asta. Placa video nu e mare lucru e cu 0, 1 puncte mai slaba decat am eu la laptop xD, aniways eu cand inregistram cu banditcam imi sacada si statea cpu la 80% si asta pe i7. E complicat cu softurile de inregistrare am auzit ca unele sunt reglate mai bine si merg pe cpu mai slabe. Ei bine banditcam nu e optimizat iti zic eu ca doar de asta e free.

| IonelVio explică (pentru DryIce):

Ai si tu dreptate, dar dupa 2 luni de filmat in continuu cu bandicam fara nici-o problema nu inteleg ce are, acum o saptamana a facut la fel si am bagat windowsu iar, si acum iar face asa

| KillaNoFilla a răspuns (pentru IonelVio):

Asigurate ca ai driverul corect pentru placa video, daca nu te pricepi instaleaza cu driver booster.