Adica? Pur si simplu mi-am facut un cont nou, mi-am bagat e-mailul iar dupa mi-a dat o chestie cu,, confirma e-mailul,, si dupa ce am apasat, mi-a bagat aia cu poza si acum nu am mai bagat ca mi-am mai luat o data teapa asta si dupa dezactiva contul si nici nu apucam sa intru.
Daca ai laptop/pc
Fa-ti un nou cont de Facebook si te duci in setari dai la mobil bagi nr de telefon si il salvezi si primesti un cod pe telefon vezi ca in dreapta este loc unde bagi codul de confirmare
Nu am telefon...
Iti trebuie de undeva un nr de telefon pentru ati confirma contul sa nu mai ai probleme
Multumesc mult, pot trai si fara Facebook. Sper sa mai mearga vreodata... poate cand imi iau telefon nou. Oricum multumesc.
Ai o optiune pe care trebuie sa o bifezi: "pastreaza logat". Bafta si mult succes!
Am vazut ca mi-ai dat mesaj, scuze dar nici tie nu pot sa iti raspund....si daca bifez aia pot da mesaj oricui? Unde pot bifa aia?
Morr, am gresit tot mesajul....scuze...
La setarile Fb. faceam referire! dar nici aici nu poti da mesaj?
Pot da raspunsuri, doar ca nu am citit la ce intrebare ai raspuns, si am dat si eu un raspuns... )
Suuuper 10+
Morr, am vazut mesajele de la tine dar tu ai dat sa primesti mesaje doar de la utilizatori seniori sau de la nimeni? Incearca sa dai la setari si sa dai ca vrei sa primesti mesaje de la toti membrii TPU. Ca altfel nu iti pot raspunde la mesaje. Ok?