Hei,
Cand intri pe cineva fa urmatoarea combinatie din tastatura: ctrl+shift+R... ca sa ii poata aparea modificarea ta de nume. Trebuie sa astepti ca cei din lista ta sa iti dea accept si apoi va aparea si noul nume.
Nu am inteles? Pai eu am vazut ca la altii le apare numele daca si-l schimba si la mine nu Cine ma ajuta si pe mine:?
Cand ceri add la cineva in lista, persoana da ok, apoi are posibilitatea sa te pastreze cu ce nume doreste. Si unii te pun cu un nume care sa faca legatura cu tine. De exemplu, la cineva poti fi nicoleta x(numele de familie), la cineva poti fi nico, la cineva o porecla etc, desi toti te au cu aceeasi adresa de email. Sper ca ai inteles.
Da am inteles, dar cand cineva isi schimba numele din lista mea imi apare un mesaj de genu "nustiucine si-a schimbat numele in nu stiu, vrei sa pastrezi numele actual sau pe cel vezhi?" pe cand cand imi schimb eu numele nu apare la nimeni chestia aia.
Cand intri pe cineva fa combinatia: ctrl + shift + r... acelei persoane, pe care ai intrat ca sa ii apara modificarea ta de nume.
Trebuie sa trimiti niste detalii dupa, citeste aici http://www.ymlover.ro/......ietenilor/ ti se explica pas cu pas. E simplu.
Pai da e foarte usor ...la mess sus scrie actions, dai click pe ea si o sa iti scrie mai multe chestii din astea... Tu dai click, dupa aia unde scrie "send my messenger list", dupa aia o sa iti apara toata lista ta de prieteni si dai next si te intreaba cum vrei sa le apari cel nou sau cel vechi si tu bifezi pe cel nou. Dai next si dupa aia astepti pana ce iti vor da ceilalti accept la cererea ta.
Daca vrei sa apari la toti cu numele acela da click dreapta ca si cum ai trimite un mesaj la toti si nu scrie nimic, doar apasa ctrl+shift+c...si o sa ajunga la toti mesajul, iar daca ei vor o sa accepte...
anonim_4396 întreabă: