| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

De ce cand nu este curent nu vine apa calda?

Răspuns Câştigător
| s3a a răspuns:

Of mai pune mana pe carte laughing auzi prin electricitate pai ia baga curent in apa ia vezi se incalzeste nu ti se face parul ca ariuciu(dead) xD prin centrala si alte metode, cred ca tragi chiulul de la ore nu stiu daca esti la scoala daca nu esti si ai atatia ani ma andoiesc >>spitalul de dementa

6 răspunsuri:
| xDr0gs a răspuns:

Pai poate robinetul este conectat la boiler sau la centrala.Si boilerul/centrala functioneaza pe curent.Si daca nu este curent nu mai functioneaza si nu mai incalzeste apa.

| FrumoasaTa a răspuns:

Deoarece apa este incalzita de electricitate. Daca nu-i curent apa nu are de cine sa fie incalzita.De acee vine rece

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru FrumoasaTa):

Da cum e incalzita prin electricitate? adica trece curent prin robinet de vine apa calda?

| FrumoasaTa a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai este asa un fel de nu stiu ce care cu ajutorul lui se incalzeste apa, ca calorifelul care incalzeste apa pestilor in acvariu doar ca mai mare

| K0sti a răspuns (pentru FrumoasaTa):

Madalina mama, unde ai vazut tu "ca caloriferu" in acvariu? Ala se numeste incalzitor. "Ca caloriferu" e ala de pe perete. Pe la scoala te duci?

Hai sa-ti spun eu motivul. Pentru ca pompele care imping apa si functioneaza cu motoare electrice, nu mai fac acest serviciu cand nu este curent. Simplu. Iar apa nu se incalzeste cu electricitate ci cu gaze cu flacara deschisa.

| eutuel a răspuns:

Nu este in mod obligatoriu ca atunci cand nu este curent sa nu ai apa calda! Asta depinde de mai multi factori, pe care tu nu i-ai precizat, de ex. ai centrala proprie sau esti la comun, etc.