Deci daca ai facebook pe mobil, atata timp cat o sa fii conectat cu facebookul pe mobil, atata timp o sa fi on. Si fratelui meu i s-a intamplat si a avut mari probleme din cauza asta. Cand inchizi facebookul, apasa pe deconectatre mai intai.
Te-ai gandti ca a intrat pe alt cont )))))))))
Nu ai cum sa iti dai seama. Daca ti-a zis cineva, te-a mintit sau erai tu on si ti-a trimis un mesaj cand ai iesit si a crezut ca nu erai on.
Ba da, am intrat pe alt cont si apar online, si parola e schimbata de ieri.
Nu e posibil, pe facebook nu se fac asemenea erori. Ti-au luat hakerii contul.
Si o sa-mi dai o replica inutila acum la care o sa spui ca ai mentionat ca ai schimbat ieri parola. Daca ti-au luat hakerii contul, ti-l pot lua din nou in 10 secunde.
Esti tu prost in pla mea. am zis ca nu are nimeni contul meu, dar cateodata ramane ca si cum ar fi inca online. uitati-va in *** de 10 ori la ce am zis.
Sau, m-am mai gandit, si in afara de explicatia cu hakerii, mai poate fi o explicatie. Ai facebook pe mobil?
Da, dar nu am wifi sau mega activat, doar uneori ma arata online.
Deci daca ai facebook pe mobil, atata timp cat o sa fii conectat cu facebookul pe mobil, atata timp o sa fi on. Si fratelui meu i s-a intamplat si a avut mari probleme din cauza asta. Cand inchizi facebookul, apasa pe deconectatre mai intai.
Sunt 3 variante:
1.Esti conectat pe cont de pe alt dispozitiv(telefon, tableta etc)
2.Te-au pacalit prietenii daca ei ti-au spus
3.Cineva ti-a spart contul
Andrei1124 întreabă: