| nikoleta93 a întrebat:

De ce cand umblu pe mozila mai tot timpu imi iasa si imi apare "mozilla crash raporter" cum sa fac sa nu imi mai apara asta? dau fundita :*

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Sau încearcă modzilla firefox portabil.Programul carapă dacă ai pre mult ferestre deschise sau paginile de internet se ori se încarcă greu ori au un răspuns lent, etc.Deci decarcă programul de aici
www. portable apps.com
şi apopi dezarhivează-l, şi este gata de utilizare(nu trebuie instalat şi îl poţi copia şi pe un stick sau CD şî folosi în orice PC vrei). Succes

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Treci pe Chrome, la mine a mersbig grin

| BackAgainToTPU a răspuns:

Ce windows ai? Daca versiunea este mai noua, si sistemul mai vechi, e stabilitatea. Incearca Chrome, de la Google, pentru ca se blocheaza din an in pasti. Sau opera, dar am un bug (in windows 7) atunci cand il dechid dau close si apare dupa mai putin de o sec ferestra din nou. Internet explorer nu e bun, deci ramane chrome. Eu pe asta il folosesc. Reinstaleaza o alta versiune mai noua sau mai veche la mozillla, daca o vrei neaparat.

| Anonoim a răspuns:

Te duci la add and remove program dezinstalezi mozilla apoi il instalezi din nou la mna avut efect funulitza