Pentru ca ti-ai luat undateurile de pe net si automat ti-a recunoscut windows-ul ca fiind unul piratat (fals), ti-a aparut porcaria aia cu genuine.
Este un program care dupa instalare si un restart iti valideaza windows-ul, si anume, Windows NT Command Script, cauta pe google, iar daca nu te descuri, daniel_suciu90.
Buna.
Uite da 2 clickuri pe imagine apoi da pe Click 2 pe imagine si da la Stabilire ca fundal pentru spatiul de lucru sper sa mearga
Pa, pa.
Aceeasi problema am si eu, imi apare negru desktop-ul, imi apare in apare in dreapta jos faptul ca am windows-ul piratat... Dar deja m-am oobisnuit, daca pun o poza, dupa un timp sau dupa ce dau restart se face negru
Asa am si eu doar ca eu daca vreau sa dau click dreapta pe desktop nu-mi apare refresh, properties si celelalte se face direct negru si dispare tot dupa 2 secunde apare.Ce sa fac?
Am avut aceiasi problema si eu dar mi-a reinstalat windows`ul cineva si nu mai am problema asta
Care vrea sa scape de genuine va ast pe id: bondar. mircea
www.mirceabondar.com
Asa patesc eu cand imi intra cineva de pe alt pc in pc meu...acum nu stiu la tine dc
Si eu am avut aceeasi problema si mi-am reformatat pc-u si acum nu mai am probleme
Probleme technologice, pune din nou poza si daca mai face asa tot asa fa!
Cum reinstalezi windowsul? merge de la windows XP pana la 8 sau pana la 7 cat e? am windows 7 Ultimate si vreau sa reinstalez windowsul ca sa se salveze poza, imi trebuie un stick cu memorie ca sa bag ce am in PC pe el? sau mi se salveaza? Va rog help
Pai e normal. Daca ai windowsul piratat asa face. Reinstaleaza windowsul si iti va merge. bft. Fundita?