| Annitu a întrebat:

De ce îmi merge mai greu Pc`ul de când am instalat BitDefender 10? o. O

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

BitDefender ia multe resurse. Iti recomand Nod 32.

15 răspunsuri:
| Simi_6998 a răspuns:

BitDefender consuma prea mult resursele Pc-ului.Incearca sa iti bagi Eset Nod 32 Antivirus. Poti sal cumperi usor si este foarte bun.

| sellyyy a răspuns:

Poate are virusi si iti incetineaza pc ...fi atenta ca daca are virusi in curand o sa ti restarteze foarte dess... funditSsa?

| ELD a răspuns:

Asa mi s`a intamplat si mie...dezinstaleaza`l nu e bun...are virusihappy. eu am asteptat o ora ca sa pot sa-l dezinstalez, na am zis si eu ca e bun, ori are virusi, ori are altceva

| Aero a răspuns:

De ce mai intrebi de efect cand stii si cauza? tongue

| Floreenofficial a răspuns:

Si mie imi mergea groaznic de greu.si scanarea dura cam o ora.
ia-ti altul!

| kurinkita a răspuns:

Un antivirus monitorizeaza permanent toate procesele utilizate de sistemul tau de operare, in alte cuvinte scaneaza in timp real tot ce misca in PC. Nu conteaza ca e Bitdefender, Kaspersky, Avast, etc, toata iti consuma din resurse (mai mult sau mai putin) in timp ce isi fac datoria (adica non-stop in teorie).

mariana
| mariana a răspuns:

Draga mea si eu am constatat acelasi lucru, am instalat acest antivirus si de atunci nu-mi deschide o seama de mesaje, nu pot uneori nici sa intru pe TPU pentru a raspunde intrebarilor puse de prietenii mei virtuali si se si blochaza destul de des, iar operatiunile le face foarte greu. Pe viitor nu o sa mai cumpar acest antivirus, pentru ca nu este o afacere, dai si bani si te si incurca destul de mult.
O sa incerc Nod 32 sa vad cum va fi.
Multumesc pentru informare.

| gabriela a răspuns:

Eset Nod 32 Excelent!

| tibiXpire a răspuns:

E adevarat,, BitDefender consuma mult,, resulsele pc-ului,, dar pot sa spun ca si Nod 32 consuma dar nu ca BitDefender.Instaleaza-ti un antivirus in functie de capacitatea ramului tau,, dac ai Ram de 255,, sau 512 MB,, este bun AVG,, Avast,, dar daca ai ram de 1GB sau peste 1GB ...este foarte bun Nod 32,, Kaspersky.pe curand,, sper c ti-am fost de foloshappy

| diablo a răspuns:

Ma voi astia care de abia ati invatat sa tastati nu mai vorbiti aiurea BitDefender este unul dintre cele mai bune antivirusuri dar din pacate iti foloseste multe resurse mai ales la BitDefender 10 tiar trebui minim 4GbRam si un procesor bun pentru. ati functina pc-ul bine daca doresti sa folosesti BitDefender incearca si u vs 2005-2006 minim 1 GbRam daca ai mai putin foloseste o versiune mai veche.Sau iti recomand Avast antivirus

| diablo a răspuns:

Ma voi astia care de abia ati invatat sa aprindeti pc-ul nu mai comentati aiurea BitDefender este unul dintre cele mai bune antivirusuri dar nu a fost proiectat pe pc-uri slabe el foloseste foarte multe resurse el scaneaza si reteau de internet si pc-ul foarte amanuntit.Eu iti recomand Avast Antiviru 4. 8 Home Edition

| Liviu a răspuns:

Of Of mei AnniTu nu te mai lua dupa totihappy
Cel mai bine vorbste cu un om si sa te lamureasca alahappy
Cat despre cumparat nu cumpara poti lua versiuni cu crack LoL
Nu schimba antivirusu in fiecare zii vei provoca leziuni
Pune un antivirus si lasa-l asa sa imbatraneasca o data cu windwosul tauhappy
Daca ai nevoie de ceva help te astept in privat happy
Singuru dezavantaj la nod
E ca scaneaza dureaza mult la mine dureaza CCA o ora jumate depinde happy oricum eu garantez pentru elhappy
depinde si ce faci pe pc ala lol=)
Cei care spuneti de nod ca nu e bun ori nu stiti sai l setati
ca trebuie sa ii faci niste setari corespunzatoarewinking daca nu iti buleste pc`ul asta o stiu din propria experientahappy
eu am furat meserialaughing insa nahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca folosesti o versiune de acum 4 ani? Si pentru ca probabil ai ales-o pe asta pentru ca e versiune crackuita si nu ai dat bani pe ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e un ativirus slab

| Jony123 a răspuns:

Pai BitDefender este bun, dar iti trebuie 4 GB ram, incearca avira e foarte bun! Fundita?